Update Floor 27-12-08

op .

Hier nog even een korte update van Floor. Ze is nu 49 dagen drachtig. Ze is niet overdreven dik,dus waarschijnlijk is het nest niet al te groot. De melkbar is aardig aan het uitdijen dus daar ligt het niet aan! Ze eet goed,liefst uit de hand en is graag dicht bij je. Ze slaapt veel en houd zichzelf rustig. Teveel drukte kan ze niet meer hebben dus houden we hier rekening mee.

Deze week gaat ze terug naar de familie Brings waar ze haar zwangerschap zal uitdragen en haar pupjes zal krijgen. Wat zullen we haar missen,dat kleine meiske. Ze gaat lekker naar haar moeder Dewi,die waarschijnlijk lekker met haar mee moedert,en naar vriendin Bo die iets later is uitgerekend. Van Dewi dachten we in juni ook dat ze een groot nest zou krijgen,ze was tonnetjerond. Maar ze droeg drie heel zware puppen bij zich,waaronder onze Breezer (nog steeds een tank trouwens) Het zegt dus niks en we wachten rustig af wat er komen gaat,het wordt nu echt spannend! We houden jullie op de hoogte! Groetjes,Astrid

DSC_0001-640 DSC_0003 (2)

Update Floor 14-12-08

op .

Floor is vandaag 36 dagen drachtig en ik moet zeggen: het gaat goed. Ze is niet meer zo lusteloos,de pit komt weer terug. Het eten gaat beter en ze zit lekkerder in haar vel heb ik het idee. Ook is ze aangekomen,al gaat het langzaam. Ze houd zichzelf wel rustig en als ze slaapt

Clubmatch HBC 7-12-08

op .

Vandaag hadden we de laatste show van dit jaar met Breezer en wel de clubmatch van de HBC. Keurmeester was mw Timmermans-Kadenko.

Breezer showde zich keurig,heel wat beter dan twee weken terug in Belgie en stond goed op de tafel. Nu had ik mijn geheime wapen mee: een piepmuis voor katten!! Hij was er weg van en dus heel attent. Samen met Herbert en B

FLOORTJE IS ZWANGER!

op .

Vandaag om 4 uur was het dan zover....de echo van Floor. Vandaag zouden we dan toch echt weten of het was gelukt. De hele week hadden we er al naar uitgekeken en ja hoor.....en waren vruchtjes te zien! Super!Het was nog wel heel erg klein maar toch..nu kon het bijna niet missen maar dan is de bevestiging wel heel leuk als je dat dan zo ziet. We gaan lekker met haar meezwangeren de komende weken.En wat een mooi vooruitzicht dat er rond nieuwjaar een paar van die kleintjes zullen zijn van onze lieve Floor! Dit was een prachtig cadeau van Sinterklaas! We houden jullie op de hoogte!

JH KBKFB Belgie 23-11-08

op .

Gisteren hadden we de jonge hondendag van de KBKFB in St.Cathelijne-Waver, Belgie. Keurmeester was dhr de Wilde.

Update Floor 21-11-08

op .

Weer even een korte update van onze dame. Ze is morgen twee weken drachtig,alhoewel er nog weinig aan haar te zien is. Haar tepeltjes worden wel anders dan normaal en eten doet ze ook alleen s

Update Floor 13-11-08

op .

Gisteren dachten we nog dat er geen land met haar te bezeilen viel...vandaag gaat het een stuk beter. Floor eet het liefst uit de hand(duurt wel een uur gemiddeld),dus niet meer uit haar bakje,is misselijk,vooral s'nachts en erg wispelturig. De twee reuen Donald en Breezer snappen soms niks van haar! De ene keer snauwt ze,en de andere keer krijgen ze dikke knuffels. Vandaag eierkoeken en danoontjes gekocht,voor lastige(zwangere) eters. Nou,dit wil er wel in! Ze snurkt als een bootwerker en slaapt veel. Ze is pas in de eerste week maar ze is echt wel aan het veranderen. Wij nemen het maar voor lief en slikken het maar voor zoete (eier)koek. Een zwangere dame met een gebruiksaanwijzing! Maar wel een heel aparte! Tot de volgende update! Astrid

DSC_0822 DSC_0823

Home sweet home

op .

Alles is weer een beetje normaal zoals het was. Floor is weer lekker thuis en doet weer de dingen die ze altijd deed,weliswaar vind ik haar wat veranderd maar dat is niet vreemd. Vanmiddag ben ik wat eerder thuisgekomen en hebben we lekker met zn allen gewandeld op de dijk. Breezer wil zich soms aan haar opdringen maar dit staat ze echt niet toe. Verder eet ze lekker en wat van haar is staat ze ook niet af(wel aan mij uiteraard) Verder is ze lekker vrolijk en aanhankelijk. We wachten rustig af of er wat aan het groeien is daarbinnen in dat bullenlijfje en houden haar goed in de gaten. Binnenkort meer over onze dame Floor.

Date Floortje

op .

Vandaag,8-11-08 was het dan zover: Floor mocht naar haar date...en wel de mooie reu Antares les Petits Archanges. De dekking is goed gegaan en Floor was helemaal verliefd hihi. Als alles goed verloopt zal ze rond 10 januari bevallen van haar eerste nestje. Het wordt een spannende tijd en we zullen dan ook heel goed op haar letten,vooral omdat we ook een jonge reu in huis hebben(Breezer)

Morgen gaan we haar weer halen en mag ze weer mee naar huis,alhoewel ze het erg naar haar zin heeft gehad bij Herbert en Caroline. Ze heeft aardig wat vreemde capriolen uitgehaald maar dat is typisch Floor: eigenwijs, maar ook zo lief...we hopen dat ze al haar goede eigenschappen aan haar kinderen doorgeeft. We zijn heel trots dat we dit mogen meemaken..Fam.Brings,dank voor jullie goede zorgen! Astrid en Jerry.

sized2_antarus_pupinfo_5 X sized2_dsc_6515gorichem_3

Show Bleiswijk 02-11-08

op .

Vandaag was het showtime in Bleiswijk voor Breezer. Floor kon niet meedoen want is uit logeren bij de familie Brings. We hadden een gezellig klein groepje,Karin en haar vader met Indy-Indra les Jolis Minois en Robert Filet met Guus. Na de koffie en het erelied mocht Breezer met twee andere bullenreutjes het spits afbijten. Keurmeester was dhr Stafberg uit Zweden. Breezer was er redelijk bij,voor zover het een kleine pup betreft,want om hem heen gebeurden natuurlijk allemaal spannende dingen. Na ons rondje te hebben gelopen,en op de tafel de mooie nieuwe tanden te hebben laten zien werden de drie mannetjes geplaatst. Tot onze grote blijdschap werdt Breezer 1e veelbelovend geplaatst ,geweldig natuurlijk! Later moest hij nog tegen de babyteef en hier werd hij tot beste baby gekozen! Hij kreeg een prachtig rapport mee en mocht de erering in.Hier is hij helaas niet geplaatst.

Toen Guus,die ik mocht voorbrengen van Robert. Guus had een zware avond gehad dus mocht ik hem wakker schudden haha! Hij kreeg een mooie 1e plaats uitmuntend in de jonge hondenklasse.

Indy-Indra mocht uitkomen in de openklasse waar ze een mooie derde plaats ZG behaalde. Karin bracht haar goed en rustig voor en ze stond er bij als een plaatje.

Het was dus weer een gezellige dag daar in Bleiswijk. Gefeliciteerd allemaal! Voorlopig even geen shows en afwachten wat er met Floor gaat komen. Het wordt een spannende tijd. Hieronder nog wat foto's van vandaag.

1e dag Floor in huize Brings

op .

De eerste dag van Floor bij de familie Brings in huize Les Jolis Minois is goed verlopen. Natuurijk is het wennen maar dat komt wel goed. Floor zal daar enkele weken verblijven en wel omdat ze loops is en als alles goed gaat een nestje gaat krijgen.Uiteraard wordt het een spannende tijd en hopelijk worden de inspanningen beloond met een nestje prachtige pups. We zullen bijna dagelijks contact hebben over haar ontwikkelingen en alles wordt ook bijgehouden op het dagboek van Les Jolis Minois. Het is wel heel stil thuis zo zonder Floor. Ze kan flink snurken en ook flink gek doen. Kleine Breezer hangt nu heel erg aan mij,hij houdt constant contact. Gelukkig hebben we er alle vertrouwen in dat alles goed komt en er straks een nestje van onze Floor zal zijn. Ze heeft het heel goed bij Herbert en Caroline,het zal haar aan niks ontbreken. Fam.Brings,vast bedankt voor jullie goede zorgen en de mooie foto's van Floor bij jullie thuis. Dit doet ons heel goed..tot horens,Astrid en Jerry

Korte update 25-10-08

op .

Met Breezer gaat alles prima. Hij groeit als kool en hij is druk met tanden wisselen. Op de puppencursus doet hij het heel goed.De komende weken is hij alleen met Donald want halfzusje Floor is uit logeren bij de familie Brings. Het is wel stil in huis maar Breezer krijgt alle aandacht en dat vindt hij geen probleem! Binnenkort volgen weer nieuwe foto's van dit mooie kereltje...ook zal hij volgende week naar show gaan in Bleiswijk. De resultaten hiervan zullen verschijnen onder showresultaten.

Floor uit logeren

op .

Onze Floor les Jolis Minois zal de komende weken logeren bij de familie Brings en de bullen. Ze zal zich best vermaken daar in Beek. Ze is weer lekker bij haar moeder waar ze geboren is. Binnenkort meer nieuws over haar logeerpartij. Wat is het stil in huis...fam Brings,veel succes en tot horens!

Puppyles nr 6

op .

Dinsdags gaat Breezer altijd naar school. Maar deze dinsdag was wel heel leuk! Lerares Tessy had namelijk een behendigheidsbaan voor puppy's neergezet! Allemaal toestellen,loopplanken,een ring om doorheen te springen,een slurf om heel hard doorheen te rennen,geweldig!!!!! Breezer mocht als eerste starten. En ook nog zonder riem dus helemaal los over het parcours hihi! Hij deed het geweldig,hij nam alle toestellen en sprong heel beheerst over de hekjes,die uiteraard heel laag waren gezet voor de puppy's. Hij had zoveel lol dat we het jammer vonden dat we geen camera bij ons hadden....we hadden dit zo graag willen filmen...maar ja...uiteindelijk moest Breezer het parcours eindigen door te gaan zitten op een plateau met een rubberen mat. Maar voor Breezer was dit een (show)tafel,hij weigerde dus te gaan zitten!! Met veel snoepjes en 10 minuten laten ging hij dan toch maar zitten....je bent een showhond of niet he! Tot de volgende keer!

Jonge Hondendag HBC Berlicum 05-10-08

op .

Vandaag hadden we jonge hondendag van de HBC (Hollandse Buldoggen Club) in den Durpsheard te Berlicum NB. Het was een show speciaal voor jonge honden tot 18 maanden. Ik had alleen Breezer ingeschreven vandaag. Keurmeesters waren dhr Vinus van de Veekens(teven)en Fred de Bie(reuen),allebei fokkers dus goed bekend met de Franse bullen. We waren met onze Les Jolis Minois-clan afgereisd naar Berlicum en daar waren ook de baasjes van Ber met hun kleine mannetje. Ber is een week jonger dan Breezer maar wel leuk om het verschil tussen die twee te zien. Robert was er met Guus en kids en natuurlijk Herbert en Caroline met Bo. Als eerste kwamen Ber en Breezer uit in de superbabyklasse van 15 (!) bulletjes. Herbert liep als eerste,hij bracht Ber uit vandaag. Daarna kwamen Breezer en ik. Breezer liep ook nu weer goed door en was erg attent,dit mede dankzij onze puppycursus waar hij leert netjes te volgen aan de lijn. Na een lange keuring mochten Ber en Breezer allebei achter de bordjes plaatsnemen. Breezer werd vierde en Ber eerste! Een superresultaat,twee baby-minoisjes geplaatst! Later moest Ber nog terug voor beste reu,maar hij was niet de enige! Bo was in de jonge hondenklasse ook eerste geworden en Guus kreeg ook een eerste plaats dus stonden ze allemaal in de eindkeuring. Helaas zijn ze daar niet geplaatst maar deze dag was weer een topprestatie voor alle bulletjes uit de kennel! Gefeliciteerd allemaal!!

DSC_0253 DSC_0280 DSC_0319 DSC_0284a

Show Maastricht 27-09-08

op .

Gisteren waren we op show in Maastricht,in het MECC. We hadden Floor en Breezer meegenomen. Keurmeester was dhr Reed (Irl) Ook hebben we onderweg nog Guus opgepikt omdat Robert verhinderd was en we toch Guus uit konden brengen. Ook waren ,toen we aankwamen in Maastricht ,de baasjes van Russel(fam Coenen) en de baasjes van Lola er. Lola zou voor het laatst worden uitgebracht op show gisteren en heeft met Herbert een mooie 1e plaats behaald! Ik heb zelf Russel voorgebracht en Herbert Guus,en dit ging goed,hoewel Russel zich altijd erg opfokt en dat is dan te merken in de ring. Hij werd dan ook niet geplaatst maar Guus wel,hij werd vierde. Floor en Bo stonden,zoals altijd,samen in de tussenklasse. Bo werd hier tweede en Floor derde. Wat Breezer heeft gedaan kunnen jullie lezen op zijn weblog.

DSC_0092 DSC_0120 DSC_9901 DSC_9909 DSC_9956

Klubschau Hildesheim (Duitsland)

op .

Dit weekend zijn we,net als Herbert en Caroline en Robert,afgereisd naar Hildesheim(Duitsland) voor de Klubschau voor Franse bullen. In totaal waren er 122 bullen ingeschreven. We hadden allemaal een hotelkamer geboekt op dezelfde locatie als waar de show werd gehouden dus ideaal. Onze honden hebben zich prima vermaakt en hoefden dus niet gestresst aan de show te beginnen.

Guus begon in de jeugdklasse met 10 honden,waar hij een mooie 3e plaats uitmuntend behaalde. Hierna mochten Floor en Bo in de tussenklasse van 15 teven. Ook zij kregen allebei een plaatsing achter de bordjes, Floor 4e uitmuntend en Bo eerste uitmuntend. Uiteraard weer allemaal blij want dit was weer een prima resultaat voor de Les Jolis Minois-kennel!! Hieronder volgen wat foto's van dit leuke weekend in Hildesheim.

Breezer puppyles nr 3

op .

Vandaag zijn we met de groep het veld op gegaan. Het spelen met afleiding en het hierkomen werd geoefend. De lerares zou de hond vasthouden en wij op 10 meter afstand roepen met een snoepje. Dit is een vrij moeilijke oefening voor een pup. De rest staat met hond tegenover elkaar,en jij moet je hond in een rechte lijn naar je toe laten komen,ondertussen roepend. Breezer vond het pas ingezaaide grasveld erg interessant dus ik dacht dat hij niet meteen zou komen. Maar hij kwam in een rechte lijn naar me toe rennen zonder de andere puppen ook maar te bekijken. Super dus! De rest deed het ook heel goed,dus dit was weer een leerzame les. Vermoeiend ook,want Breezer viel in de auto al in slaap. Ook het onderwerp kinderen en honden is aan bod gekomen,gelukkig vindt Breezer kinderen heel leuk en heeft (nog) geen nare ervaringen opgedaan. Maar het blijft natuurlijk opletten...tot de volgende week!

DSC_9616 DSC_9623 DSC_9633

Show IJsselhallen Zwolle

op .

Vandaag hadden we show in de IJsselhallen in Zwolle. Keurmeester was mw Beare(Irl). Het werd een dag om niet meer te vergeten:

Floor kwam uit in de jonge hondenklasse met 5 bullenteefjes. Hier werd ze 1 uitmuntend. Hierna moest ze terugkomen voor beste teef,naast Germaine van Marvers Fortuna en Fiona van Marvers Fortuna. Floor werd beste teef en ik kon het maar niet geloven...gebeurde dit echt? Ja dus..

Hierna moesten de beste reu en teef tegen elkaar. Floor stond samen met Aragon van de Franseweg in de ring en wat gebeurde: Floor werd beste van het ras...en kreeg tevens het CAC - CACIB!!!!Ik stond te trillen op mn benen...wat was dit spannend en vooral onverwachts!Maar we hebben genoten,wat een geweldig gevoel..we mochten de erering in maar daar is ze niet geplaatst,en ik vond het niet eens erg,het was allang goed zo...

Alles en iedereen heb ik maar over me heen laten komen,als in een roes stond ik daar met mijn Floortje op wie ik supertrots was!Er werden foto's gemaakt en van alle kanten kwamen felicitaties. Hieronder zien jullie de foto's van deze onvergetelijke dag. We hebben het geflikt,mijn meisje en ik!!!!Herbert en Caroline,bedankt voor deze fantastische hond en gefeliciteerd met dit superresultaat!!!! Liefs,Astrid en kanjer Floor

DSC_9537 DSC_9545 DSC_9553 DSC_9555 DSC_9589 DSC_9598DSC_9599 DSC_9602 DSC_9614

Tweede les puppycursus 09-09-08

op .

Vandaag hadden we de tweede les op de puppycursus met Breezer. Het ging heel goed. De socialisatie is optimaal benut van de week,hij heeft weer met heel veel dingen kennis gemaakt. Ook is hij nu zindelijk en wil zelfs niet meer in de tuin poepen maar buiten ons terrein op het grasveld. Ik oefen regelmatig met clicker en daar reageert hij zo goed op dat we gisteren voor de groep mochten laten zien hoe dit werkte. Hij deed het super en zelfs met afleiding kwam hij naar me toe en bleef contact houden. Ik was heel trots op het mannetje. Volgende keer proberen we het te filmen of foto's te nemen. Het andere bullenpupje en hij hebben even gespeeld en nu blijken ze maar 2 weken van elkaar te verschillen! Ook dat zullen we volgende week op de foto zetten want het is bijna lachwekkend. Chip is nog zo klein dat hij onder Breezer door kan lopen! Uiteraard even verder gevraagd en Chippie bleek uit een nest van 11 puppen te komen en bij de geboorte 165 gram te wegen!! En dat is een heel groot verschil met Breezer die boven de 300 gram woog!Het is super om te zien hoe snel hij groeit en een echte reu aan t worden is,hij scheelt niet veel meer met Floor in hoogte met zn 3 maanden oud. Eenmaal thuisgekomen is hij gisteren als een blok in slaap gevallen zoals je hieronder kunt zien...

DSC_9428 DSC_9437

Update Breezer 03-09-08

op .

Ik ben gisteravond met Breezer naar de eerste puppyles geweest. Het was een theorieles,maar erg leerzaam en herkenbaar. We zijn met een groepje van 7 hondjes,waaronder nog een frans bulletje. Er moest een lijstje ingevuld worden waarmee de pup in aanraking was geweest en of er eventueel problemen waren. Bij Breezer was dit erg makkelijk: zowat alles was ingevuld,hij heeft overal kennis mee gemaakt. Hij zat,net als de rest van de puppen op schoot,rustig om zich heen te kijken. Naderhand nog even met de trainster gekletst want we hebben natuurlijk raakvlakken(lesgeven,trainen)Ook bleken we hetzelfde voer te geven(carnibest)Kortom,een zeer geslaagde eerste les. Binnenkort gaan we alle pupjes individueel filmen,om te kijken wat voor karakter daaruit komt. In de kantine was al duidelijk dat Breezer een houding heeft van : kom maar op! Niet agressief,eerder nieuwschierig. We kijken nu alweer uit naar de volgende les!

Show Ahoy 31-08-2008

op .

Show Ahoy 31-08-2008

Vandaag hadden we show in Rotterdam Ahoy. Keurmeester was Dhr Forte uit Ierland. We waren weer met ons bekende ploegje: Herbert en Caroline met Bo,Robert en Bianca en kids met Guus,Hans en Jose met Russel en wij met Floor. Het was weer een heel leuke en vooral warme dag. Russel moest als eerste en werd voorgebracht door Herbert. Hij werd helaas niet geplaatst en kreeg een ZG. Toen Robert met Guus,hij werd tweede UITMUNTEND in de jeugdklas. Als laatste Herbert met Bo en ik met Floor in de jonge hondenklas van vier honden. Superspannend maar niet voor niks: Bo werd eerste UITMUNTEND en Floor tweede UITMUNTEND. Ze gaan zo lekker die twee de laatste tijd! Vorige week ook een en twee en nu weer,een geweldig resultaat voor de les Jolis Minois-bulletjes! Gefeliciteerd allemaal! Wij hadden erna ook nog een barbeque dus wij hebben het wel gehad voor vandaag...groetjes,Astrid

dsc_9389 dsc_9424

Update Breezer 27-08-2008

op .

Het gaat heel goed met Breezer. Hij groeit goed,en begint steeds beter te luisteren. Het hierkomen gaat geweldig en het lopen aan de riem gaat ook steeds beter. Hij heeft een pittig karakter en hij vraagt dan ook om een consequente aanpak.Een totaal ander pupje dan Floor was. Daarom heb ik hem ook ingeschreven voor de puppycursus,al is het alleen maar voor de lol en de socialisatie. Hij steekt er wat van op,en ik waarschijnlijk ook,zelfs al heb je al tig cursussen en trainingen gevold,je leert altijd nog bij. En ik verwacht ook geen supergoed luisterende bul,dat past niet bij ze. Maar we hebben ook zo veel plezier van hem,hij kan ongelooflijk gek doen en als hij moe is komt hij heerlijk bij je knuffelen. Zindelijk is hij al bijna,op soms wat ongelukjes na. Ook dat komt allemaal wel..het is veel werk maar wat je ervoor terug krijgt is het allemaal waard!

DSC_9297

Clubmatch KCZY 24-08-08

op .

Vandaag hadden we de clubmatch van de KCZY. We zaten lekker buiten en hadden Breezer ook meegenomen. Die vermaakte zich prima, de brutale aap. Nergens bang voor en gewoon overal op af...

Floor heeft een mooie derde plaats gehaald met een heel goed rapport. Na een druk en vermoeiend weekend gaan we weer over op de gewone wekelijkse dingen..volgende week is AHOY. Hieronder volgen nog wat foto's van vandaag...

dsc_9221 dsc_9212 dsc_9171

20-08-08 Update Breezer

op .

Hier even een korte update van Breezer. Hij doet het nog steeds ontzettend goed hier,ik kan niet anders zeggen...we hebben wel onze handen vol aan het boefje maar dat is niet erg. Hij eet goed,vooral de carnibest,die gaat er wel in! Hij slaapt uiteraard veel en lopen doen we steeds kleine stukjes. Als Breezer wakker wordt heeft hij vaak de hik,dit duurt dan 1 minuut ofzo en dan is het weer over. Ik heb van verschillende kanten gehoord dat dat komt omdat hij groeit...ik weet het niet,maar groeien doet hij natuurlijk wel! Zaterdag gaat Jerry Floor showen in Mechelen,dus we zijn al aan het oefenen hihi. Ik blijf thuis met Donald en Breezer. Zondag hebben we de clubmatch van de KCZY in Zaandam dus lekker dichtbij en het boefje gaat dan gewoon mee. Ik ben nu drie weken vrij om lekker van de hondjes te genieten...tot later! Groet,Astrid

DSC_9021 dsc_9028 dsc_9014

Bullendagje 17-08-08

op .

Vandaag hadden we een bullenzondag. Karin kwam op visite samen met haar bulletjes Indy-Indra les Jolis Minois en Roxy. Het was een hele gezellige dag en het ging prima met al die bulletjes onder elkaar. Donald vond het allemaal best en kleine Breezer had het ook goed naar zijn zin. Hij wordt trouwens een aardige bekendheid in de buurt,kinderen vinden hem geweldig en vanavond kwamen er zelfs mensen aan de deur die via via hadden gehoord dat hij er was en hem even wilden bewonderen. Aan de ene kant is dat goed, aan de andere kant moeten we hem echt een beetje beschermen,hij moet ook voldoende rust krijgen. Gelukkig is het een heel vrolijk en blij pupke,nergens bang voor en heel ondernemend. Als hij moe is kruipt hij zelf in zijn bench en slaapt rustig verder..en als hij wakker is is hij ook ECHT wakker hihi.(erg moeilijk zo'n foto met een stuiterende pup ertussen) Maar we genieten vooral elke dag van ons prachtige mannetje...Bedankt Karin voor je leuke kadootjes,ze hebben ervan genoten!liefs,Astrid

DSC_8806 dsc_8832 dsc_8841 dsc_8888 dsc_8952 dsc_8933

Update 13-08-08

op .

Even een korte update sinds kleine Breezer bij ons is komen wonen:

Alles gaat nog steeds heel goed met hem. Hij eet prima,kan het goed met Donald en Floor vinden en leert erg snel. We zijn spelenderwijs het hierkomen aan het oefenen en als er eten bij komt kijken heb ik nog nooit zo'n snelle hierkomer gezien!! Poepen doet hij keurig buiten alleen met plassen zijn er af en toe ongelukjes omdat Breezer er een sport van maakt om op kleedjes of matjes te plassen. Morgen krijgt hij zijn prikje en hij weegt inmiddels 3400 gram(!!) Buiten aan de riem lopen gaat goed en we mogen dan ook absoluut niet klagen! Hij groeit lekker en ook de stroming van zijn vacht begint steeds meer te komen. Binnenkort volgen weer nieuwe foto's van onze stoere vent..

 

 

Tweede dag Breezer

op .

Vandaag is het de tweede dag dat we Breezer in huis hebben en hij is al bijna niet meer weg te denken. Hij is erg makkelijk en geeft ook al aan wanneer hij zijn behoefte moet doen,hij rent gewoon heel hard naar de deur dus kan niet missen. Tussen hem en de andere twee honden gaat het super, al moeten we Floor wel in de gaten houden met eten,want dat is van haar en dat heeft Breezer nu ook door. Een keer heeft ze hem een snauw gegeven en hij heeft het begrepen,als zij eet blijft hij uit de buurt. Verder is hij een echte lekkere pup,hij eet,speelt en slaapt. En knuffelen is zijn favoriete hobby,maar dat vinden wij niet erg haha. Dus we genieten hier met volle teugen van het manneke want voor je het weet is hij groot.Hieronder volgen nog een paar foto's.

DSC_8573 DSC_8576 DSC_8577 DSC_8579

Breezer voorstellen

op .

Breezer Les Jolis Minois


Sinds 08-08-08 woont Breezer bij ons in Assendelft,samen met Donald en zijn halfzusje Floor.
Zijn ouders zijn Desiree du Sourire Doux en Fernando du Sourire Doux.
Voor zijn showresultaten en stamboom zie boven

Eerste dag Breezer

op .

Gisteren is Breezer bij ons komen wonen. Na een paar heerlijke tasjes koffie met uiteraard vlaai hebben we ons kereltje meegenomen naar Assendelft. In de auto was hij heel ontspannen,hij wilde zelfs wat eten en heeft lekker liggen spelen op het kleed van Floor,daar zaten natuurlijk allemaal luchtjes aan.Hij viel in slaap en werdt thuis pas weer wakker. Toen heel voorzichtig kennis laten maken met eerst Floor en toen Donald en hij was totaal niet bang.Hij werd meteen geaccepteerd.Toen alles verkent en toen keurig in de tuin een plas gedaan. Vannacht 1 keer eruit om te plassen en toen om 6.30 uur weer,dus helemaal goed. Vanochtend was het lekker weer dus eerst gegeten(aanvalluh) en toen lekker buiten spelen met Floor en Donald.Floor slooft zich vreselijk voor hem uit,echt lachen. Hieronder wat foto's van het drietal. Breezer is een heerlijk mannetje dat er al helemaal bij hoort.Als hij moe is komt hij knuffelen en dan is hij in dromenland,met de nodige stuipjes en piepjes,want hij moet heel wat verwerken...Herbert en Caroline,bedankt voor dit fantastische ventje,wij genieten alleen maar..tot gauw,Astrid,Jerry en de drie musketiers(hihi)

DSC_8483 DSC_8488 DSC_8496 DSC_8512

Puppybezoek

op .

Vandaag waren wij op puppybezoek bij ons kleine kereltje Breezer,hoewel hij groeit als kool. Het werd weer een hele gezellige dag met heel veel geknuffel en uiteraard Limburgse vlaai! We hebben weer leuke foto's gemaakt van ons Breezertje en ook van Gomez en Kiara want ze zijn om op te vreten...dit was de laatste keer op bezoek,de volgende keer gaat hij definitief mee naar huis. Toen we thuiskwamen werden we uitgebreid besnuffeld door Floor,die het dit keer wel interessant vond,die puppenluchtjes.We gaan verder waar Herbert en Caroline mee begonnen zijn: Breezer laten opgroeien tot een stabiele,gezonde en mooie Franse Bulldog. Hieronder volgen nog wat foto's van onze kleine kanjer..tot de volgende keer! En fam Brings,het was weer top vandaag,bedankt!

DSC_8241 DSC_8267 DSC_8329 DSC_8334

Show Liege (Luik) 20-07-2008

op .

 

Vandaag hadden we show in Liege oftewel Luik,Belgie. Keurmeester was mw Brankovic(SBR) We kwamen wat later aan op de show omdat we verkeerd waren gereden. Onderweg Herbert gebeld en ondertussen een gillende Floor op de achterbank want die dacht dat we er al waren. Dan zit ze zo vol spanning en als ze dan andere honden hoort of ziet gooit ze al haar frustratie eruit haha. En ze hoorde Herbert op de telefoon met blaffende honden op de achtergrond dus feest. Maar we zijn er gekomen en waren vrij snel aan de beurt. Nu was het zo dat de Belgen volgens het boekje werken en niet op klasse-volgorde. Met als gevolg dat alles door elkaar liep,verschillende klassen bij elkaar werden gevoegd en uiteindelijk niemand er meer uit kwam. Het is een heel verhaal geworden dat ik hier niet helemaal ga vertellen want dan ben ik morgen nog bezig. Robert met Guus werd 1 uitmuntend,Herbert met Bo werd 1 uitmuntend en ik werd 3 uitmuntend met Floor. We gingen alledrie met een beker naar huis en na wat gegeten te hebben neergeploft op de bank om 7 uur,en we waren om 6.30 weggegaan vanmorgen. Het was een lange dag en de komende weken hebben we geen shows, de eerstvolgende is eind augustus in Mechelen. Nu gaan we ons rustig voorbereiden op de komst van Breezer,ons kleine spookje.Want dat hij een kleine wervelwind is is wel duidelijk!Nog ongeveer drie weken mogen we van de rust genieten,dan is het over...maar hij is o zo welkom!! Tot gauw,Astrid.

dsc 8107luik 2008 dsc 8192luik 2008

Op bezoek bij Breezer

op .

Vanmorgen was het dan zover,na twee en een half uur rijden kwamen we aan in het Limburgse land om naar ons kleine mannetje te kijken.Hij is nu bijna vier weken oud en wat een genot om naar te kijken,al dat kleine spul! Onze verwachtingen werden ruimschoots overtroffen,wat een prachtig kereltje is het aan t worden..hieronder volgen wat foto's van deze hele gezellige dag. Ik besteed er niet teveel tekst aan want de plaatjes zeggen genoeg..dit is genieten

Bedankt Herbert en Caroline voor jullie gastvrijheid,het was weer erg gezellig!!

Liefs,Astrid en Jerry

DSC 8008 DSC 8009

DSC 8016 DSC 8022

     
     
     

Nieuws!!

op .

 

Met trots willen wij melden dat we binnenkort een nieuw bulletje mogen verwelkomen. Het is een gestroomd reutje en heet Breezer les Jolis Minois. De ouders zijn Desiree du Sourire Doux en Fernando du Sourire Doux. Hij woont nu nog lekker thuis bij zijn moeder,broertje Gomez en zusje Kiara. Daar krijgt hij de allerbeste verzorging en een goede start mee van Herbert en Caroline Brings die mede-eigenaren zullen blijven van Breezer. Wij zullen hem uiteraard gaan uitbrengen op show,net als Floor,en hij krijgt een eigen weblog die we ook regelmatig zullen bijhouden. We zijn superblij met dit prachtige mannetje en willen de fam.Brings bedanken voor hun goede zorgen. Tot gauw,Astrid,Jerry ,Donald en Floortje

foto breezer weblog 2

29-06-2008 Show Uden

op .

 

Vandaag hadden we show in Uden,het was wederom een buitenshow dus wij waren op alles voorbereid qua kleding. De bulletjes hadden een overdekte ring,dit was ideaal omdat ze toch vrij snel last hebben van de warmte. Keurmeester was dhr Stemp,een engelsman,die erg veel tijd nam voor de honden en ze letterlijk van kop tot staart in handen nam. Robbert Filet was ook aanwezig met dochter Lois en uiteraard Guus...hij mocht in de jeugdklasse uitkomen,de laatste keer want over twee weken zitten de les Minois-bulletjes in de jonge hondenklasse. Hij stond met nog een reutje in de ring,de derde was uitgevallen. Guus werd eerste en behaalde daarmee een punt dus super. Ook kreeg hij een mooie pentekening die door de keurmeester zelf was gemaakt. Floor moest ook in de jeugdklasse ,er zouden twaalf honden meedoen waarvan er 5 waren uitgevallen. Helaas werd ze niet geplaatst en kreeg ze een ZG,zo kan het dus ook,vorige week nog beste teef en bob en nu een zg. Soms is het even slikken,zeker zoals ze erbij stond vandaag. Ook op de tafel ging het prima,waar het regelmatig mis gaat omdat Floor in het verleden nogal lomp is benaderd door een keurmeester. Dit keer liet ze zich keurig betasten en stond ze als een plaatje,maar helaas is de mening van de keurmeester bepalend,daar doe je weinig aan. Dusss,gaan we gewoon weer naar de volgende show,dit is over twee weken Luik,Belgie. Zoals wel vaker gezegd: het blijft voor ons toch het mooiste bulletje dat we weer mee naar huis nemen,wel of geen prijs! Groetjes,Astrid

dsc 7935uden dsc 7946uden

dsc 7948uden dsc 7989uden

Clubmatch Nijmegen 22-06-08

op .

 

Vandaag was het weer showtime voor onze Floor. We hadden een clubmatch in Nijmegen. Dat is toch altijd wat relaxter dan een echte show..het begon ook pas om 11 uur dus hoefden we ons niet zo te haasten.

Alles ging prima, we hadden een vrouwelijke keurmeester mw Loes Mouchart en Floor liet zich van haar beste kant zien. De tafel ging goed en dit was haar beoordeling:

14 mnd oud rastypisch teefje. Mooi hoofd,mooi vleermuisoor. Goed oog en gebit. Goed lichaam,goed bone.Goede vacht.Prima gangwerk,goed voorgebracht.

Vervolgens werd ze beste teef en best of breed en kreeg ze een tweede plaats in de eindkeuring.Dus het was weer een prima dag voor ons Les Jolis Minois-meisje !

dsc 779922608 3 dsc 784322608 3 dsc 784622608 3

dsc 785622608 5 dsc 787222608 3 dsc 788222608 4

Zomaar een bericht...

op .

 

Hallo allemaal,even een berichtje van Floor! Omdat t alweer een tijdje geleden is...dus even een korte update van mij want ik vind mezelf zo leuk!! Ik heb in de tussentijd een flinke jas uitgetrokken want ik heb heeeel veel haren verloren.Dat is ook niet zo raar,eerst regen en koud en dan weer een hittegolf. Mijn zwembad heb ik alweer regelmatig gebruikt ,zo lekker dat getrut in die schelp....verder is hangen in de riem(touw) ook een hartstikke gaaf spelletje,als we uitgaan is t altijd feest. En s'morgens als ik opsta wil ik eerst in de vensterbank zitten om buiten te kijken of er misschien al iemand wakker is...wel onder toezicht natuurlijk voor als ik eraf dreig te vallen... verder ben ik helemaal niet nieuwschierig,wil alleen overal bij zijn..en als vrouw de boodschappentas pakt ren ik snel achter haar aan want dan mag ik meerijden en dat is ook vet cool! Dan zit ik in mn tuig op de voorstoel en kan ik alles goed zien! Terwijl vrouw een boodschap doet bewaak ik de auto,en dat kan ik supergoed,ondertussen maak ik ook nog reclame met mn Brings t-shirt ernaast...de ijscoman vind mij ook superleuk want ik blaf en snuif altijd heel hard als hij de straat in komt rijden,hij heeft namelijk een bel en die vind ik niet om aan te horen! En dat zal ik m laten weten ook!!!Wat een shitding!! Dus ik word weer niet serieus genomen want hij gaat gewoon door....wel een serieuze zaak is trouwens dat ik begrepen heb dat er misschien over een paar weekjes een verassing is voor mij...nou, ik zal het wel zien,ik vermaak me heel goed met mezelf! Ik heb ook gelezen dat het met vriendje Guus en vriendinnetje Bo heel goed is gegaan allemaal,ik ben best wel trots op mijn familie! Nou, ik ga even snurken...dat is wat ik het liefste doe..tot gauw! dikke knuffels van Floor

Show Arnhem 10-05-2008

op .

Vandaag was het weer showtime voor de Les Jolis Minoisjes! We waren in de Rijnhal te Arnhem,keurmeester dhr Schepers. Iedereen was weer van de partij vandaag,Herbert en Caroline met Bo,de familie Coenen met Russel en ook Karin Thomas met Indy-Indra die na een tijdje rust weer haar eerste show had. Het was dus weer heel gezellig en het weer was natuurlijk geweldig,soms een beetje TE warm..Eerst was Russel aan de beurt,ons onstuimige mannetje en broer van Floor. Hij werd vandaag Nederlands Jeugdkampioen dus was er champagne!! (hoewel we dit allemaal niet echt lekker vonden maar net deden alsof haha) Toen Indy-Indra die een hele mooie derde plaats uitmuntend kreeg. Uiteindelijk waren Bo en Floor aan de beurt in een grote jeugdklas van 15 bulletjes. Ze zijn allebei geplaatst met een uitmuntend,Bo op een tweede en Floor op een vierde plaats. Dus de champagne kwam van pas want dit was natuurlijk een superresultaat voor alle Minois-bulletjes!! Het werd een klein feestje daar in Arnhem,wat waren we trots! Nu hebben we even rust tot half juni,dan beginnen de buitenshows. Ook hebben we besloten dat er een bullenpupje bij gaat komen,alleen wanneer precies is nog even afwachten..voorlopig genieten wij van Floor,Donald en het mooie weer!!

dsc_687820080510arnhem_2 dsc_690320080510arnhem

26-04-2008 Jonge hondendag KC Gorinchem

op .

Vandaag hadden we de jonge hondendag van de KC Gorinchem. Het was onze eerste buitenshow en vanochtend was het bewolkt en fris. Om een uur of 11 brak de zon door en werd het heerlijk warm,waar Floor uiteraard volop van genoot want haar grote hobby is....zonnen! Ze heeft tussendoor heerlijk in het gras gelegen en ook in de ring was ze er goed bij. Ze liep netjes door en ook op de tafel bij keurmeester van Vliet ging het prima. Het waren allemaal rassen door elkaar en Floor was de enige Franse Bulldog. Uiteindelijk kwam er een plaatsing gekozen uit een jeugdklasse van twintig honden. De twee keurmeesters uit beide ringen plaatsten Floor tweede!!! Je begrijpt ,de dag kon niet meer stuk! Met een beker, een zak voer,een prima beoordelingslijst en een rozet gingen wij huiswaarts waar wij nog even hebben nagenoten in de tuin...volgende week hebben we een weekend rust,dan volgt Arnhem. Tot dan!!

dsc_6452gorichem_2 dsc_6471gorichem dsc_6515gorichem_3 dsc_6579gorichem dsc_6686gorichem dsc_6689gorichem

20-04-2008 Kampioenschapsclubmatch HBC

op .

 

Vandaag hadden we de kampioenschapsclubmatch van de HBC. Locatie: Motel Nuland.

We waren er op tijd en kwamen uiteraard Herbert en Caroline daar tegen met Bo les Jolis Minois. Ook Russel les Jolis Minois was van de partij. We hadden een hele grote jeugdklas met 20 teven. Keurmeester was de hr Klein (frankrijk) Ik had Floor van tevoren al een paar keer op de tafel gezet en Herbert laten helpen omdat ze de laatste paar keren een beetje bangig was voor de keurmeester wanneer ze op de tafel stond. Op het moment supreme is Jerry langs de kant gaan staan zodat Floor hem kon zien en zodoende was de tafel geen probleem en showde ze zich prima. Meneer Klein gaf aan dat hij haar "excellent"vond, echter werd ze niet excellent genoeg bevonden voor een plaatsing maar wel een Uitmuntend. Hier waren we heel blij mee en ook haar keurrapport zag er prima uit. Bo werd wel vierde geplaatst en dit op haar verjaardag die we vierden met een echte Limburgse vlaai!! Gefeliciteerd nog meisje! Russell kreeg een ZG en ook geen plaatsing,hij was iets te onstuimig (Russel is het broertje van Floor) Al met al weer een leuke dag met mooi weer! Tot gauw!

dsc 6381hotel nuland 2 dsc 6400hotel nuland dsc 6416hotel nuland

13-04-2008 Show Antwerpen

op .

Vandaag was het weer zover,we hadden show in Antwerpen. Om zes uur opgestaan,zeven uur vertrokken en om negen uur waren we in Antwerpen. Keurmeester was mw Pogessi (Italie). Robbert Filet met Guus les Jolis Minois was er ook dus gezellig Vlaamse frieten gegeten haha,je moet wat als je toch in Belgie bent he! Robbert en Guus stonden met vijf bullenreuen in de ring en Guus is tweede Uitmuntend geplaatst,dus een super resultaat.Gefeliciteerd Guus en Robbert! Floortje stond met nog een bullenteefje in de jeugdklas en werd eerste Uitmuntend geplaatst waardoor ze door mocht naar de erering. Daar stonden we met wel 25 teven in de ring want de reuen en teven waren gesplitst. Floor is daar helaas niet geplaatst maar alleen de ervaring al was geweldig,het was super om er te staan. We kregen een diploma mee i.p.v. een keurrapport dus alleen de naam en beoordeling stond erop vermeld. Morgen is ze jarig dus dit was een hele mooie afsluiter van het eerste jaar met Floor. We kwamen om half zeven thuis,erg moe maar zeer voldaan...na zo'n dag weet je weer waarvoor je het doet. Wij zijn heel trots op ons meisje!

dsc 6334antwerpen dsc 6358antwerpen dsc 6363antwerpen

06-04-2008 Show Goes

op .

Vanmorgen om kwart voor zes opgestaan(dit viel erg zwaar want bedje was nog zo lekker warm) en na alles uitgelaten en gevoederd te hebben stapten we in de auto naar Goes. Na twee uur gereden te hebben kwamen we daar aan. Keurmeester was dhr P.Rooseboom. Floor was de hele weg wakker geweest dus was lekker fit en vrolijk. We stonden met tien bullenteefjes in de jeugdklasse,dit was erg veel. Floor stond weer samen met Bo les Jolis Minois want ze zijn even oud en dus concurrentes haha. De hal waarin we zaten was erg koud en dat was niet echt prettig,ook niet voor de bullen. Dus namen we ze af en toe even lekker bij ons. Bo is vierde geplaatst. Floor kreeg helaas geen plaatsing maar wel een heel mooi keurrapport(ZG) dus daar waren we weer blij mee. Na deze lange,koude dag weer lekker in een warme auto(met stoelverwarming dus warme billen)naar huis. Volgende week hebben we show in Antwerpen,ook niet naast de deur maar wel weer eens wat anders. Onze lieve Floor ligt al op een oor,lekker naast de baas op de bank. Tot de volgende keer!

dsc 6236goes 2 dsc 6278goes dsc 6281goes

24-03-2008 Show Leeuwarden

op .

Vandaag hadden we show in Leeuwarden. Locatie: het FTC Expo. Keumeester: Dhr. van Montfoort.

Het begon niet zo geweldig, om half 8 vertrokken en onderweg gladheid en sneeuwbuien. Door het weer begonnen de keuringen een kwartier later. Het was warm in de hal en dat was ook aan de honden te merken, veel honden hadden last van de warmte. Floor was ook erg rustig zodat ik haar bijtijds uit de bench haalde om wakker te worden. Ook in de ring was ze er niet bij, ze had er niet zoveel zin in en deed ook nog een plas.. Bo en Herbert stonden achter ons dus was weer spannend,ook omdat er maar 5 bullendametjes in de jeugdklasse zaten. De nummer vijf kwam niet opdagen en dus bleven we met zn vieren over, dit was dus een zekere plaatsing..uiteindelijk werd Floor derde en Bo tweede geplaatst. Een superresultaat voor Floor die hier vrijwel zelden tussen zit. Ze is simpelweg nog teveel puppy en moet nog groeien,dit stond ook op haar keurrapport. Dus geven we haar die tijd en zijn we toch weer heel tevreden met dit resultaat. Twee Les Jolis Minoisjes naast elkaar,een leuk plaatje...tot de volgende keer!

dsc 6071leeuwarden 2 dsc 6085leeuwarden 2 dsc 6096leeuwarden 2

16-03-2008 Show Leiden

op .

Vandaag hadden we show met Floor in Leiden. De regen kwam met bakken uit de hemel maar wij hadden er zin in en zo ook de familie Brings en de familie Filet die we in Leiden ontmoetten. Floor zat in een grote jeugdklasse van 11 honden samen met Bo. Het ging goed,Floor was attent en de keurmeester(dhr Boelaars) was aardig en nam veel tijd voor de honden. Uiteindelijk mochten we blijven staan tot de laatste 5 en Boke is derde geworden. Floor kreeg geen plaatsing maar wel een uitmuntend keurrapport met een prima beoordeling. Kortom, we waren zeer tevreden met dit resultaat. Nu op naar Leeuwarden!

leiden 084 leiden 086

Hier waak ik!

op .

 

Onze Floor heeft soms wat eigenaardige trekjes....een normale hond bewaakt huis en haard en vooral de baas...Floor bewaakt vooral de droppot en alles wat vier poten heeft ,harig is en in de buurt komt wordt resoluut op afstand gehouden!! Een beetje vreemd,maar wel lekker...helaas niet voor hondjes bestemd en dat vindt Floor heel jammer...

dsc 5741droppot

16-02-2008

op .

Vandaag was weer een dagje strand. Het was heel mooi weer dus we hebben nog wat foto's genomen van de twee boefjes Donald en Floor. Donald heeft het erg zwaar doordat Floor loops is maar ze is er bijna vanaf en dan kan hij weer tot rust komen.

Zie hier de foto's van vandaag:

dsc 5623wijkaanzee dsc 5667wijkaanzee

dsc 5708wijkaanzee dsc 5714wijkaanzee

10-02-2008

op .

Vandaag hadden we show in Eindhoven. Vroeg uit de veren(6 uur) maar gelukkig kwamen we onderweg nog meer showfanaten tegen, aan al die auto's met benches te zien.

We hadden een grote jeugdklasse groep met 11 bulletjes.

Floor werd helaas niet geplaatst maar had wel een uitstekend keurrapport, ze kreeg een mooie ZG en we hadden een leuke dag met de familie Brings en de familie Filet. Op naar de volgende show en ondertussen genieten van ons gekke maar o zo lieve bullendametje!!

dsc 542320080210 beursgebouw eindhoven dsc 542720080210 beursgebouw eindhoven dsc 554720080210 beursgebouw eindhoven

29-01-2008

op .

Hoi hoi,

Onze Floor is vandaag ook een grote dame geworden...

Gefeliciteerd lieve meid!

Liefs,Astrid en Jerry

Jonge Rashondendag KCZIJ

op .

Vandaag was het weer showtime voor onze Floor! We hebben meegedaan aan de jonge rashondendag van de KC Zaanstreek IJmond te Zaandam in sporthal de Struijck. Er waren vier keurmeesters en vier ringen en iedere hond moest een keer bij alle keurmeesters de ring in. Dat betekende dus vier keer terugkomen en van alle vier kregen ze een beoordeling. Er waren drie leeftijdsgroepen en Floor zat in de middelste tweede groep van 48 honden. Dit waren verschillende rassen en Floor stond naast een Duitse Dog (wat een contrast zie foto) Het was een vermoeiende dag en het wachten was op de eindkeuring om 15.00 uur. Floor had na drie keer voorkomen geen zin meer om te lopen en we waren dus niet voorbereid op wat komen ging....we zaten onderuit gezakt in onze stoel toen we ineens werden opgeroepen voor de eindkeuring!!! Onze Floor mocht de ring weer in en werd uiteindelijk achtste van de 48 honden in haar groep met een supercertificaat!

Hier volgen de cijfers op de beoordelingslijst(het hoogste was 5 punten)

-Totaalbeeld 4.5
-Hoofd 4.3
-Bouw 4.3
-Gangwerk 3.3
-Vacht 4.0
-Gedrag vd hond 4.3
-Omgang baas/hond 4.0

We kregen een mooie beker en een tas met voer en zijn apetrots op haar!

Groetjes,Astrid,Jerry,Donald en Floor

dsc 5179de struijck dsc 5206de struijck 2 dsc 5247de struijck

dsc 5286de struijck dsc 5292de struijck dsc 5295de struijckborder

 

06-01-2008

op .

Vandaag gingen wij een dagje naar het strand! Dit is altijd dikke pret,lekker door het zand banjeren en heel veel andere hondjes ontmoeten!! Donald heeft het altijd zo naar z'n zin in t water,die plonst er zo in..Floor bekijkt alles liever van een afstandje...

Oud en nieuw is voor beide heel goed verlopen. Donald reageert helemaal niet op vuurwerk en Floor heeft dit overgenomen. Ze heeft gezellig op de bank naar al die pijlen gekeken die de lucht in gingen! We zijn voor hen thuis gebleven omdat het Floor d'r eerste jaar was maar het ging eigenlijk super. Ze is nog niet loops geworden en vertoont ook nog geen signalen die daarop wijzen dus we wachten rustig af.

Op dit moment liggen de twee boefjes heerlijk samen in de mand een tukje te doen,alhoewel Floor wel op een kettingzaag lijkt,wat een geluid...maar dit zijn we al gewend,ze knort eigenlijk best vaak. Ook bij het uitlaten kijken mensen weleens om omdat ze gewoon lekker loopt te knorren...zodra we andere bulletjes tegenkomen is er herkenning,ze speelt dan echt terwijl ze andere rassen alleen besnuffeld...wel leuk om te zien dat ze elkaar echt opzoeken.

dsc 4904jan2008 dsc 4992jan2008
dsc 5061jan2008